Helaas moeten wij, het bestuur & de VTC, mededelen dat de samenwerking tussen de trainer van het 1e elftal, Rob Geenen, en FC Maasgouw na het huidige seizoen wordt beëindigd. Rob geeft aan lang te hebben nagedacht over een moeilijke keuze, maar hij heeft uiteindelijk besloten om na dit seizoen onze vereniging te gaan verlaten. Rob gaat een nieuwe uitdaging aan. 

Als vereniging betreuren we het feit dat Rob FC Maasgouw na 2 seizoenen gaat verlaten. Desondanks hebben we begrip voor zijn keuze en wensen we hem uiteraard heel veel succes en geluk toe bij zijn nieuwe uitdaging. We willen Rob dan ook bedanken voor de goede samenwerking in de afgelopen periode. 

Rob was, samen met de overige staf, goed op weg met FC Maasgouw 1. In zijn eerste seizoen stond FC Maasgouw halverwege de competitie bovenaan de ranglijst van de 4e klasse. Het ging hoe dan ook meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen en in de strijd om promotie. Dat had het te danken aan de 1e periodetitel, die het team uit tegen BEVO wist te veroveren. Echter gooide het coronavirus later roet in het eten. De competitie werd gestaakt. In de zomerstop van 2020 werd er toen hard getraind richting een nieuw seizoen, waarin FC Maasgouw wederom niet slecht begon. Met 7 punten uit 3 wedstrijden bekleedde het jonge elftal een gedeelde 2e plek. Toen werd helaas wederom de competitie stilgelegd. De oorzaak kennen we inmiddels. Ook behaalde FC Maasgouw sinds lange tijd weer de derde ronde van het bekertoernooi, waarin het met 2-0 strijdend ten onder ging tegen 2e klasser VV Schaesberg. 

Rob, namens de club nogmaals bedankt voor je inzet en heel veel succes in de toekomst. We hopen dat dit seizoen, ondanks corona toch nog in competitieverband wordt hervat en dat het team en de vereniging nog voor de volle 100% gebruik kunnen maken van jouw kwaliteiten als trainer. 

Met sportieve groet, 
Bestuur en Voetbal Technische Commissie FC Maasgouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here