Letterlijk aan de vooravond van de topper in de 5e klasse tussen VV Daalhof en Bemelen sprak de redactie de voorzitter van VV Daalhof: Rudy Rapati

VV Daalhof doet het goed op het sportieve vlak. Waar ligt dat aan?
Gedurende de periode dat wij bezig waren o een nieuw bestuur te vormen vond ik het belangrijk dat er “beleid en visie” moest zijn.
Een onderdeel van ons beleid is dat er een volwaardige selectie moet zijn waardoor VV Daalhof weer kan beschikken over een 1e en 2e elftal van jonge talentvolle spelers. En daar zijn wij in geslaagd. Wij hebben maar liefst een 40-tal spelers bereid gevonden om voor de selectie van vv Daalhof te kiezen en samen met ons ervoor te gaan zorgen dat er weer een goede voetbalcultuur ontstaat. Binnen onze jeugdafdeling zijn veel jeugdleiders actief met een behoorlijke voetbalachtergrond en dat werpt zijn vruchten af.

Hoe ziet de toekomst eruit voor VV Daalhof. Ambities maar ook qua accommodatie en fusieperikelen?
In de toekomst willen wij onze vereniging naar een hoger niveau tillen zeker op sportief gebied. Daarnaast zijn wij gestart om onze accommodatie een verbeterde uitstraling te geven zodat iedereen zich “thuis” voelt. Daarnaast is het nooit verkeerd om met andere verenigingen gesprekken te voeren als daar behoefte of aanleiding voor is.

Welke mensen zijn heel belangrijk binnen de vereniging, maar staan nooit op de voorgrond?
Dat zijn natuurlijk alle vrijwilligers die iedere week weer klaar staan om hun steentje bij te dragen. Zonder de geweldige inzet van al deze mensen zou vv Daalhof niet kunnen bestaan.

Hoe kun je VV Daalhof typeren? Welke vereniging is het? Sfeer, activiteiten, supporters?
VV Daalhof is een echte volksclub waar een gezellige huiselijke sfeer hangt. Dankzij de leden van onze activiteitencommissie worden er iedere seizoen weer diverse activiteiten georganiseerd voor alle leden. Daarnaast beschikken wij over een trouwe supportersaanhang die de afgelopen jaren pieken en dalen hebben meegemaakt maar altijd de club zijn trouw gebleven. En daar zie je aan dat de vereniging vv Daalhof een club is, die ben je niet alleen maar doen wij SAMEN.

Waar ben je het meeste trots op en wat moet nog verbeteren?
Waar ik het meeste trots op ben dat zijn meerdere dingen. Om te beginnen ben ik trots op de mensen die vv Daalhof zijn trouw gebleven in de moeilijke periode van het afgelopen seizoen, zowel spelers, trainer, leiders, vrijwilligers en supporters. Daarnaast ben ik trots op alle mensen die zijn opgestaan om mee te helpen ons beleid en visie uit te dragen zoals vv Daalhof er voor de toekomst moet gaan uit zien. Tevens ben ik trots op het feit dat wij als nieuw bestuur er op korte termijn zijn in geslaagd om voor zichtbare aanpassingen en veranderingen te zorgen.
Het gaat niet om te verbeteren maar wat wij wel nog moeten doorvoeren is ons jeugdbeleid, daar gaan wij de aankomende tijd voor gebruiken.

Wij danken deze vriendelijke en aimabele voorzitter en wensen hem en VV Daalhof veel geluk !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here