Chris Wetzelaer (leider) en onze trainer Rob Pierik zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om de selectie voor komend seizoen te formeren. We zijn trots om de 5 nieuwe spelers + de nieuwe assistent trainer, aan jullie te kunnen voorstellen. 

Als eerste zijn er 3 oudgedienden die terugkeren bij Chevremont: Tim Blattler (26 jr), Rodney Klinkenberg (27 jr) en Marvin de Meij (28 jr). 

Ze hebben in het verleden een groot aandeel gehad in de successen die Chevremont geboekt heeft (kampioenschappen + winnen districtsbeker). 

Tim en Rodney waren in het verleden een gevaarlijk spitsenduo, die samen veel doelpunten hebben gemaakt en elkaar altijd goed aanvulden. 

Rodney was de balvaste spits en Tim was degene die daar om heen bewoog. Marvin is de strateeg op het middenveld, een aanjager die met zijn passing het spel goed kan verdelen. 

De heren hebben aangegeven dat ze terugkomen vanwege de prestatiedrang om op hoog niveau te blijven presteren. Ook de opgebouwde vriendschappen en de gezelligheid binnen de vereniging spelen mee in hun keuze om terug te keren, ze komen over van KVC Oranje. 

Luc Roex (21 jaar) komt over uit Duitsland (Frei-Aldenhoven), mede vanwege de opleiding die hij gaat volgen is dit niet meer te combineren voor hem. Hij speelde in het verleden bij MVV, Roda JC en Allemania Aken in de jeugd.  Luc kan op meerdere verdedigend ingestelde posities spelen. Extra leuk voor familie Roex, is dat hij bij Chevremont wordt herenigd met zijn broer Twan (onze keeper).

Roan Schlupp (19 jaar) komt over van Simpelveld. Roan heeft in het verleden in de jeugdopleiding bij Roda J.C. gespeeld en liet hier een erg goede indruk achter op onze trainer Rob Pierik. Roan is een linksbenige speler die een enorme drive heeft, bij Chevremont gaat hij een nieuwe sportieve uitdaging aan. 

Bo Blankenhagen (23 jaar) komt over van LHC. Bo heeft een mooie lengte en postuur als keeper en kan bovendien goed meevoetballen. Hij zal de concurrentiestrijd aangaan met Twan, en in samenwerking met onze keeperstrainer Bert Winthagen er alles aan gaan doen om zich door te ontwikkelen als keeper. 

Naast de nieuwe spelers voor komend seizoen, kan er ook vermeld worden dat er met Rick Merken (34 jaar) een nieuwe assistent trainer is toegevoegd aan de technische staf. 

Rick is een voetbaldier, hij was in het verleden in de zaal, als op het veld jarenlang actief bij o.a. Schaesberg, Sporting Heerlen, FC Hoensbroek en Wijnandia. Rick heeft in het verleden beroepsmatig met Rob samengewerkt en ze hebben een goede band onderhouden. We gaan ervan uit dat ze elkaar goed zullen aanvullen en wensen Rick veel succes bij de start van zijn trainerscarrière. 

Wij wensen alle nieuwkomers veel succes en vooral heel veel plezier toe bij v.v. Chevremont. 

Bron: v.v. Chevremont 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here