Nick Frolichs verlaat Schinveld aan het einde van dit seizoen. De 29-jarige sluitpost wil “het” nog één keer laten zien op een hoger niveau. Met ingang van het nieuwe seizoen wordt hij de keeper van 2e klasser Geusselt Sport in Maastricht.

Daarnaast heeft ook Mo Elfayda aangegeven dat hij een punt achter zijn carrière bij Schinveld 1 zet. Binnenkort verwacht hij gezinsuitbreiding en de verdedigende middenvelder wil zijn kostbare vrije tijd, naast zijn drukke baan, besteden aan zijn gezin.

Stunt van Schinveld
Komend seizoen maakt keeper Anton Fijneman de overstap van EHC / Heuts Hoensbroek naar 4e klasser Schinveld. Anton (21) is woonachtig in Brunssum en is eerste jaars student commerciële economie aan Zuyd Hogeschool in Sittard.

Als keeper kwam hij achtereenvolgens uit voor VV De Leeuw, Fortuna Sittard (jeugd), EHC/Heuts, FC Hoensbroek en tot slot weer EHC/Heuts. Bij zijn laatste club kan hij inmiddels bogen op 16 wedstrijden hoofdklasse-ervaring.

Trainer Pietro Lisai laat weten erg tevreden te zijn met het aantrekken van Fijneman: “Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Anton toch al behoorlijk wat ervaring en dan ook nog in de hoofdklasse. Daarnaast past hij ook qua persoon perfect bij onze spelersgroep en is het voor mijn club prachtig dat onze keeper de overstap maakt van de 4e klasse naar een 2e klasser en dat wij erin geslaagd zijn om 2 selectiespelers (Anton Fijneman en Jordy van der Ven) van een hoofdklasser aan te trekken. Een signaal dat deze club er heel goed opstaat. Complimenten aan mijn staf, aan de spelersgroep, maar zeker ook naar het bestuur!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here