Onze voetbalvereniging, Alfa Sport, kent ook komend seizoen enkele wisselingen in de selectie. Dit alles in de hoop dat wij niet voor een derde verloren seizoen de trainingen hebben hervat. De komende periode zullen wij via onze online kanalen, zowel Facebook als Instagram, onze vertrekkende en nieuwe spelers aankondigen. In de rubriek ‘Wae geit en wae kump?’ pogen wij onze spelers op een fraaie wijze welkom te heten of uit te zwaaien.

De eerste afscheidsvideo staat inmiddels online. De grootste parel en oersterke spits Henry ‘Shaba’ Prescott verlaat onze vereniging na 10 jaar. Hij trapt dan ook deze serie af. Shaba heeft eerst 5 jaar voor ADVEO gespeeld. Zijn (ADVEO’s) hoogtepunt in dit shirt beleefde hij op 3 november 2013 door een wereldgoal tegen DVO in blessuretijd waarmee de periodetitel werd behaald. Promotie naar de Tweede Klasse volgde op het eind van het seizoen. Sinds de oprichting van Alfa Sport in 2016 maakte hij ook hier deel uit van onze selectie. Henry staat bekend om zijn imposante voorkomen en het neusje voor de goal. Het is een aderlating voor onze club uit Beekdaelen, maar hij kiest voor een nieuwe start bij concurrent Langeberg. Alfa Sport gunt hem deze kans om samen te kunnen voetballen met enkele familieleden en vrienden. Wij hopen, en toch ook weer niet ;), dat hij zijn plek in de basis verovert.

Henry ‘Shaba’ Prescott is een bijzondere verschijning op de Zuid-Limburgse voetbalvelden en hij boezemt bij menig tegenstander ‘angst’ in, en terecht. Het is vrij uniek om hem 10 jaar binnen de gelederen van onze dorpsclub te hebben gehad.

Onderstaand de link van de afscheidsvideo van Shaba. Wij zijn overigens van mening dat Shaba altijd een goed verhaal heeft, maar vooral ook is. Wellicht is een interview vanuit In de Wandelgangen dan ook nóg mooier of interessanter.

Facebook: https://fb.watch/4_FYPreG5Y/

Instagram: https://www.instagram.com/p/CN5FpzJAkEK/?igshid=1xgm10ti3fuyf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here