Het DVO bestuur en technische commissie kunnen met trots mededelen dat ook volgend seizoen de trainers Ruud Peters (DVO 1) en Erwin Stachowiak (DVO 2) verbonden blijven aan onze vereniging.

Voor Ruud zal het zijn 4e seizoen gaan worden en voor Erwin zijn 3e. Overigens zijn beide al veel langer als lid verbonden aan DVO.

De Technische Commissie is zeer te spreken over de wijze waarop beide trainers hun werkzaamheden verrichten bij DVO. Navraag bij de selectiespelers toont dat ook zij graag verder willen met Ruud en Erwin. De hoge trainingsopkomst, het plezier en de verbondenheid welke de jeugdige selectie uitstraalt bevestigt dat de houdbaarheidsdatum van beide trainers nog lang niet verstreken is.

Wij wensen beide trainers veel succes in het nog lopende seizoen en zijn ervan overtuigd dat zij ook volgend seizoen de juiste trainers zijn voor onze jonge selectiegroep. Een selectiegroep die haast volledig bestaat uit spelers die de gehele jeugdopleiding bij DVO hebben doorlopen en ook de komende jaren is te verwachten dat meer jeugd zal gaan aansluiten bij de selectie van DVO 1/2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here