Tijdens de online Algemene Ledenvergadering van 22 maart 2021 is Tim Dings als nieuwe voorzitter van Sporting ST gekozen. Hij volgt daarmee Hans van der Klij op die na 20 jaar voorzitterschap had besloten zich niet meer herkiesbaar te stellen. Hans begon in 2001 bij SV Swolgense Boys als voorzitter en werd in 2010 na de fusie van deze vereniging met TOP ’27 uit Tienray ook de voorzitter van de nieuwe vereniging Sporting Swolgen Tienray.

‘Het is een mooie periode geweest’, aldus Hans, ‘waarbij de fusie en het nieuwe sportpark Kerkebos met een schitterende accommodatie wel als hoogtepunten benoemd mogen worden. Maar ook de sportieve prestaties en vooral de saamhorigheid binnen deze vereniging maakten het zo aantrekkelijk om hiervan zo lang voorzitter te mogen zijn. Ik blijf Sporting ST onverminderd een warm hart toedragen en zal zeker waar gewenst mijn steentje bij blijven dragen.’

Het is nu tijd om het stokje over te dragen aan een opvolger in de persoon van Tim Dings. We zijn heel blij dat we Tim bereid hebben gevonden om dit voorzitterschap op zich te nemen. Veel verenigingen hebben in deze tijd moeite om bestuursleden te vinden en in Tim hebben we opnieuw een bevlogen en betrokken voorzitter gevonden. Tim, heel veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here