Sporting Sittard ’13 is verheugd te kunnen melden dat de overeenkomst met trainer Michael Smits met één jaar is verlengd t/m seizoen 2021/2022.

Het eerste seizoen 2019/2020 kon Michael helaas niet afmaken door de Covid-19 pandemie en ook dit seizoen 2020/2021 ligt de competitie al weer een aantal maanden stil en is het op dit moment nog steeds onduidelijk wat er gaat gebeuren de komende maanden. 

Desondanks is men van beide kanten dermate tevreden over de samenwerking dat Sporting Sittard’13 en Michael Smits de huidige verbintenis al in een vroeg stadium met één jaar hebben verlengd t/m seizoen 2021/2022.

Michael Smits: ‘Deze lockdown is niet het moment om Sporting SIttard ’13 te verlaten en ik heb het gevoel dat ik nog lang niet klaar in Broeksittard. Gelukkig is dit gevoel wederzijds! Gezien de kwaliteit van deze selectie, de uitstekende trainingsopkomst, de samenwerking met de trainers van het 2e (Karel) en 3e elftal (Jos en Maurice) en de altijd massale support van onze fanatieke supporters, gaan wij gegarandeerd een mooie toekomst tegemoet, daar ben ik 100% van overtuigd’.

Frank Wilms: ‘Wij zijn bijzonder verheugd dat Michael zijn overeenkomst vroegtijdig met één jaar heeft verlengd. Er is een goede chemie tussen trainer en de spelersgroep en aan de inzet en enthousiasme zal het bij Michael ook nooit liggen. Oftewel, geen enkele reden, gelukkig van beide kanten, om de verbintenis niet nogmaals te verlengen!’.

DRAAG JIJ IN DE WANDELGANGEN OOK EEN WARM HART TOE? STEUN DAN ONZE CROWDFUNDINGACTIE. Dat kan al vanaf € 2,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here