Slekker Boys is een vrij grote vereniging die een grote sociale rol speelt in de kern Slek-Echt waarbij sportiviteit, eensgezindheid en plezier voor op staat. Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een trainer/coach voor het tweede elftal. De selectie van team 2 bestaat uit een leuke jonge sportieve spelersgroep die graag wil presteren en op zijn tijd van gezelligheid houdt.

Wij zoeken voor deze spelersgroep dan ook een enthousiaste trainer-coach die zich als doel stelt het team als geheel, maar ook de individuele spelers, naar een hoger niveau te brengen. Dit alles in goede samenwerking met de volledige trainersstaf van de senioren en de leider.

De trainer die wij zoeken:

  • Heeft ervaring als trainer van senioren teams;
  • Is in staat de groep een volgende stap in de ontwikkeling te laten maken;
  • Verzorgt de trainingen van team 2 en de overige seniorenspelers die niet tot de selectie van team 1 behoren (dinsdag en vrijdag), en coacht en begeleidt het team 2 op wedstrijddagen;
  • Met een echt voetbaldier dat nog graag een team zou willen trainen maar wegens omstandigheden te weinig tijd heeft om 3 dagen per week ervoor klaar te staan, willen we graag een gedeelde functie bespreken. Doordat wij nog eigen clubtrainers achter de hand hebben kunnen wij dit in onderling overleg opvangen;
  • Is communicatief vaardig naar zowel spelers, begeleiding, technische commissie als bestuur op een hedendaagse manier, met andere woorden een teamplayer.

Naast een vergoeding bieden wij vooral een gezellige en prettige werkomgeving.

Bij interesse en/of vragen kunt u zich wenden tot Jos Peeters (voorzitter) tel. 06-13063904 of jgpeeters@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here