Met ingang van komend seizoen 2022-2023 is het eerste vrouwenteam van SHH op zoek naar een nieuwe trainer.

Vrouwen 1 is kampioen geworden in de 4e klasse en zal volgend seizoen dus in de 3e klasse (zondag) gaan spelen. Hierbij is het streven om het vrouwenvoetbal in de regio Roermond op de kaart te zetten. Onze huidige hoofdtrainer wil vanaf komend seizoen een stapje terug doen en graag als assistent-trainer gaan fungeren.

Het team bestaat uit een mix van jong en oud. Dames die al meerdere jaren onderdeel van het team zijn maar ook nieuwe aanwinsten. Het is een hechte groep die prestaties najaagt. Gedreven en betrokken vrouwen waarbij ieders bijdrage gewaardeerd wordt. Naast dat de dames erg fanatiek zijn, is er ruimte voor gezelligheid. Denk hierbij aan teamactiviteiten, lunches bij de sponsoren, borrels in de kantine en de jaarlijkse feesten.

Trainingsavonden zijn dinsdag- en vrijdagavond 19.45, thuiswedstrijden op zondag om 11.00 uur.

SHH is een mooie en gezonde vereniging in Herten. Gegroeid van een kleine dorpsclub naar een grote vereniging in Herten. Een forse jeugd-afdeling met ruim 40 jeugdteams, G-Elftal, Veteranen, Walking Football, 3 vrouwenteams en 6 herenteams. Onze accommodatie “De Wolfsberg” beschikt over een viertal velden, waarvan 1 kunstgrasveld.

Functie-eisen en persoonlijke kenmerken: Verzorgen van de trainingen op dinsdag en vrijdag (i.s.m. assistent-trainer), begeleiden en coachen op wedstrijddagen, ervaring en affiniteit met het damesvoetbal, prestatiegericht maar ook “in” voor gezelligheid, communicatief vaardig. Bezit van TC3/UEFA C is een pre.

Ben jij de trainer die SHH Vr1 zoekt? Solliciteer nu! Heb je meer vragen? Neem gerust contact op met Connie Roodbeen, coördinator vrouwenvoetbal, via connieroodbeen@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here