We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat de selectie van v.v. Chevremont nagenoeg intact blijft. Het geeft aan dat spelers zich erg prettig voelen bij de vereniging v.v. Chevremont. Een vereniging die graag op hoog niveau (1ste klasse) acteert, waarbij er ook veel aandacht is voor gezelligheid binnen de vereniging. 

De huidige selectie waarborgt veel kwaliteit en kenmerkt zich als een echt vriendenteam. Naast het presteren op hoog niveau, worden er veel activiteiten  georganiseerd. Mede hierdoor halen de spelers bij Chevremont heel veel plezier uit hun passie/ hobby. 

Er is slechts één basisspeler die de club gaat verlaten, dit heeft te maken met een verhuizing. We bedanken de vertrekkende spelers voor hun inzet en wensen hen veel succes en plezier toe bij hun nieuwe vereniging. 

Vertrekkende spelers zijn: 

– Leroy Eerlinger (verhuist naar Maastricht, club nog niet zeker)

– Noah van Dijk, Adnan Islamovic (beide bsv Limburgia)

– Nisham Veluppilai (Schaesberg 2) 

Op korte termijn zal er bekend worden gemaakt welke nieuwe spelers de selectie komen versterken. Het team van onze nieuwe trainer Rob Pierik wil volgend seizoen gaan strijden voor een plek in de top van de ranglijst.

Voor nu wenst de vereniging iedereen een goede gezondheid toe. We missen jullie aanwezigheid op de club en hopen dat we jullie weer snel kunnen begroeten op sportpark `De Kaffeberg`. 

v.v. Chevremont 

DRAAG JIJ DE WEBSITE IDW EEN WARM HART TOE? STEUN DAN ONZE CROWDFUNDINGACTIE. DAT KAN AL VANAF EEN BEDRAG VAN 3 EURO OFTEWEL ANDERHALVE CONSUMPTIE IN DE KANTINE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here