Eerder werden op deze website de drie doelmannen voorgesteld. Nu is het de beurt aan de voetballers om voorgesteld te worden.

Aron Gielen

Na Michel Vercruysse de tweede routinier die komend seizoen van de partij is. Aron (28) begint in juli aan zijn 7e seizoen bij de blauwwitten. Voordat hij bij EVV Echt aansloot, was hij lang actief voor VVV Venlo. Hij doorliep de jeugdopleiding en maakte deel uit van de selecties van de Nederlandse elftallen O16 en O17. In 2013 (zijn eerste profseizoen) liep hij een ernstige kruisbandblessure op. Na een korte tussenstop bij Patro Eisden kwam hij in januari 2015 naar EVV Echt. Aron is als verdedigende middenvelder een betrouwbare speler die veel rust uitstraalt en voor de ploeg heel belangrijk is. Aron speelde tot heden 119 competitieduels voor EVV Echt.

Remco Gielen

Remco (23) is de jongere broer van Aron. Na enkele jaren in de jeugdopleiding van VVV Venlo startte hij zijn seniorenloopbaan bij SC Irene. In 2018 verkaste hij naar EVV Echt. Remco zal straks in de voorbereiding waarschijnlijk het best voorbereid aan de start verschijnen. Immers hij is sinds januari 2021 actief voor de Amerikaanse ploeg Oakland Golden Grizzlies. En volgens vader Harrie moet Remco daar vol aan de bak. Zeker op conditioneel vlak wordt er heel wat verlangd van de spelers.
Remco keert in juli terug naar Nederland en zal dan weer aansluiten bij de EVV – selectie. Normaliter zal hij de positie als rechtvleugelverdediger innemen. Maar met zijn drive is hij ook een optie op het middenveld.

Roy Gielen

Roy (23) is de derde speler binnen de selectie met de achternaam Gielen maar is geen familie van Aron en Remco. Roy kwam via de jeugd van RKMSV bij VVV Venlo terecht. In 2018 kwam hij over naar EVV en kende een prima eerste seizoen. In de voorbereiding op het 2e seizoen liep hij een kruisbandblessure op zodat hij het hele (onvolledige) seizoen) niet in actie kwam. Voor aanvang van dit seizoen sloot Roy weer aan bij de selectie maar na 5 duels was het vanwege corona ook voor Roy alweer afgelopen. Hij hoopt komend seizoen weer een heel jaar actief te kunnen zijn. Trainer Leo Beckers is blij dat de dynamische middenvelder weer volledige fit is.

Reno Kochanowski

Reno (22) startte zijn voetbalcarrière bij SHH Herten. Na een jaar bij Fortuna Sittard vertrok hij naar VVV-Venlo. Daar speelde hij tot en met de U19. Vervolgens kwam hij in 2017 naar E.V.V. Echt. Al snel veroverde hij een basisplaats als centrale verdediger naast aanvoerder Rick Geenen. Intussen heeft hij 86 competitieduels achter zijn naam staan. Voor Reno zal het komend seizoen wennen worden zonder zijn vaste partner Rick Geenen die zoals bekend zijn loopbaan gaat beëindigen.

Luc Tinnenmans

Luc (22) speelde in de opleiding van MVV en Fortuna Sittard. In oktober 2017 debuteerde hij voor Fortuna in het bekerduel tegen Go Ahead Eagles. In 2018 werd Luc door Fortuna verhuurd aan EVV en in 2020 maakte hij de definitieve overstap naar EVV Echt. Vorig seizoen kende Luc een moeizaam jaar. Door een zware blessure kwam hij slechts drie wedstrijden in actie. Dit seizoen was hij weer vanaf de start van de partij maar helaas ook voor Luc waren dat slechts 5 duels. Samen met Aron Gielen is Luc op het middenveld die speler die zorgt voor de balans.

Stijn Keulen

Stijn ( 23) kwam voor aanvang van dit seizoen over van FC Geleen Zuid. De talentvolle middenvelder treft met Leo Beckers de trainer onder wiens leiding hij bij Geleen Zuid een paar succesvolle jaren had. Stijn genoot zijn opleiding bij Fortuna Sittard maar moest daar (net zoals diverse andere talenten) na de komst van trainer Sunday Oliseh het veld ruimen. Stijn scoorde voor EVV het voorlopig laatste doelpunt in deze competitie : zijn vrije trap tegen Hollandia was goed voor de drie punten.

Lees ook

20.02.2021: Selectienieuws EVV Echt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here