Terwijl het voetbal alweer weken lang stil ligt, draait de trainerscarrousel op volle toeren. Zo ook bij Vv Helden.

De afgelopen maanden hebben diverse gesprekken plaatsgevonden met de mogelijk opvolger van Rob Jacobs. Inmiddels heeft Sander Arts namens de club bekendgemaakt dat Rob Geenen het roer volgend seizoen over zal nemen.

Wie is Rob Geenen ? En wat brengt hem naar Helden?

Rob Geenen, 46 jaar afkomstig uit Neer, getrouwd en vader van 3 zonen die ook allemaal dit spelletje spelen. Hij is oefenmeester sinds 2008. Helden is na Hebes, Baarlo en Maasgouw de 4e club voor Rob.    

De gesprekken met Helden hebben Rob een goed gevoel gegeven. “Er staat een solide organisatie, wat ook te danken is aan het vorig kader”. Rob is dan ook blij dat het grootste deel van dit kader zal blijven. Alleen Maurice Kusters heeft besloten te stoppen met de keeperstrainingen, omdat het niet meer te combineren viel met alle andere activiteiten. Maar Mat Schijven blijft trainer van het 2e en ook de overige (bege)leiders behouden hun rol bij de selectie. “Dat is wel een prettige gedachte”, aldus Rob.

Blije gezichten, zowel bij Rob Geenen, als bij Sander Arts, tijdens de ‘symbolische’ overhandiging van het clubshirt, inclusief een flesje om het te vieren.

Rob wil graag verder bouwen waar zijn voorganger (en naamgenoot) is gebleven. Hij ziet een mooi perspectief en een echte uitdaging, gezien het talent wat er uit de jeugd komt en te trappelen staat om tot de selectie toe te treden. “Doel is om hieruit die perfecte mix aan talent en ervaring bij elkaar te matchen”, aldus Rob. Wat dat betreft zou hij nog wel voor een paar ‘luxe’ problemen kunnen komen te staan. En dus zal  Rob ook regelmatig op zaterdagmiddag naar Kerkeböske komen om de JO19 en JO17 te komen bekijken.

Vv Helden is ook in haar nopjes met de ‘de nieuwe Rob’. Sander Arts vertelt: “We hebben mooie seizoenen achter de rug met Rob Jacobs, het is niet voor niets de langst zittende trainer in de geschiedenis van de club”. “We zijn hem dankbaar voor wat hij achterlaat: een stabiele club, een goede organisatie en een mooi kader, vv Helden staat weer op de kaart”. 

Toch was nu het juiste moment om wel over te stappen volgens de club, en daarbij denkt zij dat Rob Geenen de ideale opvolger is. Helden is dan ook blij dat ze met hem tot een akkoord zijn gekomen.

VV Helden hoopt voor Rob dat hij het seizoen bij zijn huidige club nog op een mooie en vooral ook sportieve manier kan afsluiten en wenst hem al vast heel veel plezier en mooie sportieve momenten toe op sportpark Kerkeböske te Helden-dorp.

DRAAG JIJ IN DE WANDELGANGEN OOK EEN WARM HART TOE? STEUN DAN ONZE CROWDFUNDINGACTIE. Dat kan al vanaf € 2,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here