Aankomende zomer zal Rick van der Zee het keeperstenue van Sparta’18 inruilen voor dat van MVC’19. De 22-jarige student fysiotherapie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is daarmee na Marco Daniëls en Tim van Renselaar, de derde aanwinst voor de MVC’19 selectie. “Ik verwacht bij MVC’19 een leuk seizoen te gaan draaien, waarbij ik vol aan de bak mag gaan om de ballen uit het doel te weren”.

Na 16 jaar actief te zijn geweest in Sevenum, staat Van der Zee komend seizoen dan ook voor een nieuwe uitdaging in Maasbree. “De reden dat ik naar MVC’19 kom, is dat ik op een hoger niveau actief wil zijn. Na 3 jaar 2e keeper te zijn geweest in Sevenum, ben ik er klaar voor om bij MVC’19 de concurrentie aan te gaan”.

Samen met de van Groene Ster overkomende Tim van Renselaar, huidig MVC’19 1 keeper Stan Caris en O19-1 keeper Dylan Postelmans zal hij het komende seizoen dan ook het keepersgilde van de MVC’19 selectie vertegenwoordigen. “Ik verwacht dat ik vol aan de bak zal moeten gaan. De concurrentie is volop aanwezig, maar hopelijk kunnen wij samen elkaar naar een nog hoger niveau tillen”.

Komend seizoen dus geen kunstgras van Sportpark ’T Spansel voor Van der Zee, maar het natuurgras op sportpark “De 3-Sprong”. “Als keeper is er niets fijner dan wekelijks actief te zijn op normaal gras. Het kunstgras ga ik dan ook niet missen”. Op de slotvraag wat hij na 16 jaar wel gaat missen bij Sparta’18 is hij heel duidelijk: “de gezelligheid van de selectie en club Sparta’18. Ik kijk nu al uit naar het weerzien komend seizoen”.

Rick welkom bij MVC’19.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here