Na een goed gesprek tussen de technische commissie van VV Maarheeze en mij hebben we in goed onderling overleg besloten dat ik na drie seizoenen als hoofdtrainer de club aan het einde van dit seizoen ga verlaten. De reden om deze keuze al vroeg bekend te maken is duidelijkheid voor deze mooie club én voor mezelf. Op deze manier kan ik me voor de volle 100% focussen op de resterende competitiewedstrijden.

We zullen er met zijn allen alles aan gaan doen om er het maximale uit te halen en op een mooie manier afscheid van elkaar te nemen.

Hoe mijn trainerscarrière er straks uit zal gaan zien is nu nog niet duidelijk. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat er de komende weken een nieuwe passende uitdaging op mijn pad zal komen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here