Over ons

Mij is de eer te beurt gevallen dat ik per 1 februari 2020 de website IndeWandelgangen heb kunnen overnemen. Een mooie kans om met de website een nieuwe fase in te gaan.

Ik ben sinds 2017 verbonden aan IDW. Aanvankelijk als redacteur en nu dus als eigenaar/beheerder. Ikweet dat de website in een grote behoefte voorziet. Dat was voor mij dan ook de belangrijkste reden om het stokje over te nemen, nadat bekend werd dat de website mogelijk zou stoppen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam allround communicatiemedewerker bij Envida in Maastricht. Voorheen werkte ik op de afdeling Communicatie bij XONAR, Innervate, Gemeente Kerkrade en VDL Nedcar. Vanuit mijn werk ben ik veel bezig met het schrijven van teksten en het beheer van websites en sociale media kanalen.

Ik ben getrouwd met Anouk. We wonen in Grevenbicht, waar ik geboren en getogen ben. Samen zijn we de trotse ouders van Syb (12) en Femke (10).

Onderste rij, 2e van links.

Sinds 2015 speel ik bij de vets van HBC’09. Bij die club help ik ook regelmatig het vierde elftal uit. Ik voetbal vanaf mijn achtste. Het grootste gedeelte van mijn actieve periode bij het voormalige VV Armada uit Grevenbicht. Daar heb ik alle elftallen doorlopen, ook bij de senioren: van het eerste tot en met het vierde en vervolgens weer in omgekeerde richting. Mij positie was rechts- of linksbuiten. Tussentijds heb ik kortstondige uitstapjes gemaakt naar RKVV Obbicht, SV’67 Havert-Stein (D) en VV Stevensweert. Daar heb ik op het middenveld gespeeld e als laatste man. Bij de vets speel ik ook op het middenveld en bij het vierde als linksback. Kortom, multi-inzetbaar.

Verder ben ik al 7 jaar jeugdleider. Begonnen toen Syb zich aanmeldde bij de mini F van Armada-Obbicht. Inmiddels zijn we JO12 van Sv Argo.

Ik hoop dat de website IDW nog meer bezoekers zal krijgen en dat ik dagelijks veel berichten kan publiceren.

Helmi van Nuil