In tegenstelling tot onze concullega amateurvoetbaleindhoven.nl heeft In de Wandelgangen nauwelijks sponsoren en/of adverteerders. Dat betekent dat wij ons grotendeels zelf bedruipen. We spreken overigens niet over sponsoren/adverteerders, maar over partners. Recent mochten we een nieuwe partner verwelkomen: Marker Media uit Born, gemeente Sittard-Geleen. Het bedrijf noemt zichzelf een compact, creatief en no-nonsense bureau met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van reclame, marketing en communicatie. In de Wandelgangen stelt Marker Media graag aan de bezoekers van onze website voor.

Marc Coenen, eigenaar en in zijn vrije tijd o.a. jeugdleider/-trainer bij SV Argo: ‘Veel mkb-bedrijven zonder eigen marketingafdeling schakelen ons in voor trajecten die beginnen met een creatief concept en eindigen met een tastbaar offline en/of online product. Een website, een flyer, brochure, visitekaartjes, omslagmappen, een digitale nieuwsbrief en ga zo maar door. Maar ook grotere organisaties die juist wel zo’n afdeling hebben, leggen vaak hun complete communicatiepakket bij ons neer.’

Websites bouwen is een van de specialiteiten van Marker Media. ‘We leveren een website die ook op een smartphone prima te lezen is. De website die wij opleveren, is gemakkelijk zelf te onderhouden door de klant. We hebben klanten die een heel eenvoudige website willen, maar we hebben ook klanten die juist een heel uitgebreide site met allerlei functionaliteiten willen. Wat het uiteindelijk wordt, hangt helemaal af van de specifieke wensen van de klant’.

Online zichtbaar in woord en beeld
In het verlengde van een nieuwe website, verbetert Marker Media de aanwezigheid en zichtbaarheid op andere online kanalen. ‘Onze online specialisten helpen de klant graag met o.a. social media (Facebook, Instagram, LinkdIN, Youtube), e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven), social video, animaties, infographics en het maken van online magazines.

Veel reclamebureaus hebben het steeds over het out-of-the-box kunnen denken. Bij Marker Media zeggen ze liever dat ze hun creatief boeren(marketing)verstand gebruiken. En dat heeft niks met bescheidenheid te maken, maar alles met hun nuchterheid. ‘Verwacht van ons geen ingewikkelde theorieën en modellen, maar uitsluitend praktisch toepasbare creativiteit. Concepten waarmee je je merk online en offline in de kijker speelt. Soms zijn dat ideeën voor eenmalige uitingen, soms voor campagnes met een langere looptijd. Laat je verrassen.

Marker Media
Graetheide Graetheide 42
6121 RP Born
T 046 850 2592
T 06 49 747 834

info@markermedia.nl
www.markermedia.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here