Het voetbalseizoen 2020-2021 werd recentelijk definitief afgebroken, voor de amateurs dan toch. Maar er komt altijd weer een nieuwe jaargang, gelukkig maar. Hopelijk deze keer in de vorm van een volledig seizoen, met aan het einde van de rit weer prijzen die verdeeld kunnen worden en sportief leed dat verwerkt moet worden. Vreugde bij promotie, verdriet bij degradatie, we missen het inmiddels al veel te lang. Maar goed, het tij lijkt langzaam maar zeker te keren. Clubs zijn inmiddels al druk doende zaken voor het volgende voetbaljaar op orde te brengen. Inventarisaties zijn achter de rug, bekend is veelal wat er gaat veranderen, zo links en rechts. Dat geldt ook voor KVC Oranje.

We geven hierbij een eerste inkijk in de ontwikkelingen en beginnen met de mensen rondom de selectie. Eerder hebben we kunnen communiceren dat Paul van Putten ook in het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer aan KVC Oranje verbonden is. Zijn assistent was en blijft Hein Vienerius, in een verder verleden speler van de club, in de jeugd en later bij de senioren, tot en met het veteranenelftal. Ook was Hein de nodige jaren actief als trainer bij de jeugd en sinds ruim een half decennium bij de hoofdmacht. Eerst ‘onder’ hoofdtrainer Rene Kupper, in moeilijke en later sportief succesvolle tijden Op de elftalfoto staat hij als trotse kampioen in 2017. Nu is hij al een aantal jaren de assistent van Paul van Putten. Ook in die tijd mocht een kampioenschap op zijn cv worden bijgeschreven. Een assistent met een berg aan ervaring mogen we wel zeggen, bij wie Paul regelmatig te rade gaat.

Ook het contract met Even Havenith is verlengd. Evan, net als Hein kind van de club, voormalig speler en keeper, zal komend seizoen zijn kennis en kunde als verzorger opnieuw ten dienste stellen van de spelersgroep van oranje-wit. Zijn handen zullen de spieren van de spelers weer op de juiste spanning weten te brengen.

En dan hebben we nog Peter Creusen, al weer wat langer geleden keeper bij onder meer KVC Oranje en Chevremont. Ook was hij actief bij Roda JC (foto). Peter keerde vorig seizoen terug als keeperstrainer en zal ook bij de start van de nieuwe voetbaljaargang als zodanig functioneren. Peter is een deskundig en gedreven iemand. Als je van hem training hebt gehad, weet je wat je gedaan hebt.

KVC Oranje is verheugd deze mannen ook voor komend seizoen te hebben ‘gestrikt ‘.

Op korte termijn zullen we naar buiten treden over de veranderingen binnen onze spelersgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here