Met trots kunnen we mededelen dat onze technische staf voor het seizoen ‘21/’22 compleet is. “Oude bekende” Frank Franssen heeft besloten om per 1 augustus 2021 aan de slag te gaan als trainer van het 2e elftal van VV Daalhof. Hij zal in deze functie nauw samenwerken met onze nieuwbakken hoofdtrainer Jean-Pierre Gijsen.

Frank Franssen is 72 jaar, getrouwd met Sonja, heeft drie kinderen en is woonachtig in Maastricht. Als speler heeft hij vele successen en kampioenschappen mogen beleven bij verschillende clubs in Maastricht en België.

Na zijn spelerscarrière richtte Frank zich op het trainerschap en behaalde hij zijn diploma UEFA-B. Zijn eerste klus als hoofdtrainer was bij VV Daalhof en hij werd meteen twee keer achter elkaar kampioen. Deze successen bleven niet onopgemerkt en er volgden nog tal van clubs waar hij successen mee behaalde als hoofdtrainer. Tijdens zijn laatste klus als hoofdtrainer, was hij werkzaam bij FC Veldwezelt en heeft hij promotie naar de 3e provinciale bewerkstelligd. 

Na verschillende pogingen is het eindelijk gelukt om Frank weer te verbinden aan VV Daalhof, waar hij altijd goede herinneringen aan heeft over gehouden bij zowel de Senioren als de Junioren. “Ik heb altijd een leuke tijd gehad bij VV Daalhof en nu zie ik bestuursleden die ik vroeger als junior en senior op het veld heb zien spelen. VV Daalhof is in positieve zin veranderd”, geeft hij aan.

Wij zijn blij dat Frank weer te zien zal zijn op de velden van VV Daalhof, gezien zijn ruime ervaring en tomeloze inzet past hij prima bij de ambities van de club.

We hopen op een succesvolle samenwerking en zien dat ook met veel vertrouwen tegemoet.
Frank, van harte welkom bij VV Daalhof en veel succes!

Bestuur en Technische Commissie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here