Na 3 jaren te hebben meegedraaid met SVO Peel & Maas heeft vv Helden besloten om toch weer zelf van start te gaan met het meiden- en damesvoetbal. Een van de zaken die opgepakt moest worden was het vinden van een trainer voor Helden VR1. Die is er nu en zijn naam is Hassan Fannach.

Hassan is natuurlijk geen vreemde voor onze club. Nadat hij in de jeugd voor BEVO speelde en een aantal seizoenen in het eerste, kwam Hassan voor het seizoen 1995/1996 naar Helden. Eventjes ging hij weer terug naar Bevo, om vervolgens 11 seizoenen (1999 – 2010) in het eerste van Helden te voetballen. In de tussentijd was zijn carrière als trainer ook gestart. Hassan trainde altijd al de dames. Bevo, Panningen en ook Wittenhorst staan op zijn CV. Afgelopen jaar trainde hij SVO P&M VR1. Inmiddels gaat hij richting zijn 30e jaar als dames-/meisjestrainer. Vv Helden is dan ook blij dat Hassan voor komend seizoen gekozen heeft voor vv Helden.

Hassan zelf ziet de goede organisatie bij Helden als een gezonde basis om het meiden- en damesvoetbal weer een boost te geven. Hij hoopt hier aan te kunnen bijdragen door een leuk seizoen te kunnen draaien bij de Helden VR1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here