Op zaterdag 23 oktober organiseren Stichting Samen voor Daan en VV Born samen een latje trap toernooi. Het toernooi zal plaatsvinden van 13.00 tot 17.00 op Sportpark ‘Op den Toren’ in Born.

Deze activiteit staat geheel in het teken van de crowdfundingsactie voor Samen voor Daan. De stichting en het doel Samen voor Daan is een stichting die in het leven is geroepen om de crowndfunding op te starten voor Daan; een jongeman van 14 jaar. Door zijn aangeboren bindweefselaandoening h -EDS , heeft hij voor de tweede keer een operatie moeten ondergaan in Barcelona.

Na een succesvolle crowdfunding in december 2020 en een operatie in februari 2021, kreeg Daan weer kwaliteit van leven terug. Helaas was dit van korte duur, want door zijn slechte bindweefsel was een tweede operatie noodzakelijk.

De situatie was zo ernstig, dat er geen tijd meer was om een crowdfunding op te starten. Naast het restbedrag van de eerste crowdfunding is er nu nog €75.000,- nodig om de tweede operatie te kunnen bekostigen.

Mogen we (nogmaals) op uw hulp rekenen?

Het toernooi
Het doel van het spel is om per beurt met 5 ballen proberen zoveel mogelijk punten te halen om vanaf 3 verschillende afstanden de bal tegen de lat te schieten. Voor kinderen onder de 12 jaar gelden er andere afstanden dan kinderen ouder dan 12 (voetballen normaal ook al op groot veld) en volwassenen. Dit zijn dan ook twee losse ‘competities’.

Iedereen, jong en oud, kan zich tussen 13.00 en 16.00 uur inschrijven om een poging te wagen; 12 jaar en jonger € 3 ,- en vanaf 13 jaar € 5,- per beurt. Je mag zo vaak meedoen als je wilt om jouw eigen record te verbeteren of als uiteindelijke winnaar de dag af te sluiten.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here