Wij, VV Daalhof, zijn trots jullie te kunnen mededelen dat we in Jean-Pierre Gijsen, een nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden voor onze selectie. Jean-Pierre start per 1 augustus 2021 in zijn nieuwe functie.

Jean-Pierre is 53 jaar, getrouwd met Sandra, heeft 2 kinderen en is woonachtig in Maastricht. Hij is als voetballer actief geweest voor o.a. MKC en Leonidas.
Na zijn actieve voetbalcarrière richtte Jean-Pierre zich op het trainerschap in de jeugd van RKVVL/Polaris, alwaar hij verschillende jeugdteams tot aan de JO19 met succes onder zijn hoede had. In 2017 is hij geslaagd voor zijn TC3 en heeft daarna anderhalf seizoen het 2e elftal onder zijn hoede gehad. Vervolgens is hij midden in het seizoen ‘18/’19 als “interim” hoofdtrainer aangesteld van het 1e elftal, met als resultaat om het elftal te behoeden voor degradatie naar de 5e klasse.
Jean-Pierre is een ambitieuze trainer die prima past bij de ambities van VV Daalhof. Ondanks dat hij nog niet veel ervaring heeft als hoofdtrainer van een 1e elftal, durft VV Daalhof hem de kans te geven om door te groeien.

Wij hopen op een succesvolle samenwerking en zien dat ook met veel vertrouwen tegemoet!
Jean-Pierre, van harte welkom bij VV Daalhof en veel succes!

Met sportieve groet,
Bestuur en Technische Commissie,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here