Ondanks dat er binnen de vereniging (bestuur, senioren technische commissie, spelers, staf en trainer) grote tevredenheid bestaat over de samenwerking met William van Moorsel, heeft hij de keuze gemaakt om na twee seizoenen SV Panningen te verlaten.

“Het is spijtig dat ik heb moeten besluiten om na twee jaar deze mooie club al te verlaten. Met spijtig bedoel ik dan ook de samenwerking met het bestuur, de supporters, de staf en de spelers. Deze is meer dan goed en sportief gezien laat ik een groep achter met een mooi sportief perspectief waar ik eigenlijk nog een aantal jaren onderdeel van had willen zijn. De afstand tussen mijn woonplaats Geldrop en Panningen heb ik dusdanig onderschat waardoor ik deze beslissing heb gemaakt”, aldus William van Moorsel. 

Het bestuur en de senioren technische commissie betreuren, maar respecteren uiteraard de keuze van William en wensen hem dan ook alle geluk en sportieve successen toe. Hopelijk nog in de tweede helft van dit vreemde seizoen, maar ook zeker in de toekomst!

De senioren technische commissie zal zich gelet op het vertrek van William gaan bezighouden met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor ons vaandelteam. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here