Verlenging erfpacht
Op het sportpark v.v. Daalhof zit een erfpacht van de gemeente. Deze liep oorspronkelijk tot 24 april 2025. Verder werd er vanuit de Gemeente nog aangegeven dat er te veel sportparken in Maastricht gevestigd zijn en dit aantal teruggebracht moest worden. In de loop der jaren zijn er al meerdere sportparken gesloten vanwege verscheidene redenen, maar dit was nog niet genoeg. Dit kon grote gevolgen hebben voor onze voetbalclub. De nadruk op kon, want op 24 juni 2020 hebben we het heugelijk nieuws mogen ontvangen dat de erfpacht van ons sportpark met minimaal 20 jaar wordt verlengd tot 24 april 2045. Ook hoeven wij geen fusieplannen meer te maken met andere voetbalverenigingen, zolang we onszelf financieel en clubmatig kunnen redden. Hier gaan we natuurlijk met volle overgave voor.

Kantine & Terras
Ons sportpark beschikt nu ook over een terras en er hebben een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de kantine. Mede door sponsoring en een geweldige inzet van vrijwilligers hebben we dit kunnen realiseren. Wij hopen dan ook dat jullie hier snel van komen genieten. De kantine is, vanaf 3 juli, elke vrijdagavond geopend.

SELECTIE

Nieuw:

  • Randy Bruijnen, terug na enkele jaren 3e klas gespeeld te hebben bij SCM.
  • Joel Hamaekers, terug na enkele jaren 3e klas gespeeld te hebben bij SCM
  • Rene Thoma, afkomstig van RVU
  • Lorenzo Ummels, afkomstig van SCM
  • Tum Bastiaans, afkomstig uit onze jeugd na uitstapje bij Leonidas-W terug.
  • Gino Werlotte, afkomstig uit onze jeugd na uitstapje bij Leonidas-W terug.
  • Jari Breuls, afkomstig uit onze jeugd na uitstapje bij Leonidas-W en RKVVL/Polaris terug.
  • Alex Deneke en Nadir Bouddokar, na de jeugd doorgelopen te hebben even gestopt te zijn, willen weer aansluiten bij onze selectie

Danny Ritchi gaat v.v. Daalhof verlaten voor de nieuwe vereniging SSA West United. Danny bedankt en veel succes bij je nieuwe vereniging.

Ramon Narings, Max Magne en Randy Meesters hebben besloten om een stapje terug te doen en gaan komend seizoen deel uit maken van een van onze lagere teams.

Ons eerste elftal hoopt dit seizoen het kampioenschap te behalen in de 5e klasse. Een duidelijke ambitie !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here