Om het meidenvoetbal in de regio verder te promoten, hebben 4 clubs onlangs besloten meer te gaan samenwerken. VV Baarlo, VV Helden en MVC’19 hebben al samen om tafel gezeten, een volgende keer schuift ook VV Kessel aan.

Een eerste wapenfeit van de samenwerking is een ‘girls-only’ training op zondag 13 juni. Meiden tussen 5 en 18 jaar kunnen zich aanmelden om een paar uurtjes te trainen onder leiding van o.a. Ellen van Bergen (voormalig international), Maurice Graeff (voormalig VVV Venlo), speelsters van de dames van Borussia Mönchengladbach. De gasttrainers en -trainsters worden ondersteund door dames en trainers van alle 4 de verenigingen. Indien de coronamaatregelen het toelatwn wordt aansluitend aan de training een wedstrijd gespeeld tussen een regioteam MO17 en een nog nader bekend te maken tegenstander.

VV Baarlo is gastheer van de training en de wedstrijd, alle meiden zijn dus van harte welkom op zondag 13 juni op Sportpark De Meeren in Baarlo. De training start rond 11.00 uur en eindigt tegen de klok van 13.00 uur. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub. Aanmelden kan via https://www.vvbaarlo.nl/aanmeldengirlsonly.

Mocht je vooraf meer informatie wensen te ontvangen, stuur dan een mail meiden@vvbaarlo.nl.

Met vriendelijke groet,

VV Baarlo – René Janssen
VV Helden – Lieke Maessen
VV Kessel – Ellen van Bergen
MVC’19 – Peter van Diepe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here