Danny Volkers neemt afscheid van VV Caesar

0
232

Dat was het dan… niet het afscheid dat ik vooraf gehoopt had, maar het is niet anders. Gisteren heb ik mijn laatste training gehad als hoofdtrainer van VV Caesar.

Als trainer heb ik het geluk gehad dat ik onder optimale omstandigheden heb mogen werken. Een ongekende nieuwe accommodatie, een goede mix van ervaren en jonge gretige spelers, een uiterst betrouwbaar bestuur, een uitstekende technische-/begeleidende staf rondom het elftal, fijne, warme supporters en daarbij het geluk dat we op sportief gebied 4 uitstekende seizoenen hebben gehad, waarin we 3x een periodetitel wisten te winnen en telkens in de top van de 2e klasse mochten spelen.

Ik laat VV Caesar dan ook met een goed gevoel en met veel trots achter me.

Via deze weg ik iedereen die op welke manier dan ook met VV Caesar verbonden/betrokken is bedanken voor hun steun en vertrouwen. VV Caesar is een fantastische vereniging, waar ik me als trainer vanaf dag één erg gewaardeerd heb gevoelt.

Zonder ook maar één iemand te kort doen, wil ik een iemand speciaal benoemen. Peter Haemers, 4 jaar lang mijn steun en toeverlaat, iemand die dag en nacht klaar stond, die eerlijk en oprecht was, iemand die mij als trainer beter heeft gemaakt. Jij bent ontzettend belangrijk geweest voor me. Nu is het tijd om op eigen benen te staan, bij jou club. Voor VV Caesar de allerbeste keuze, succes vriend!

Verder wil ik alle Caesarianen bedanken voor deze mooi tijd. Blijf gezond en veel succes op sportief gebied.

Tot ziens,
Danny Volkers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here