Het bestuur van RKSV Bekkerveld heeft goed nieuws te melden. De contracten met de trainers van de selectie RKSV Bekkerveld 1 en 2 zijn verlengd. Cooky Voorn zal de trainer blijven van het 1e team en zal geassisteerd worden door Mark Hellenbrand die eveneens als keeperstrainer actief blijft binnen de club.

Voor Cooky betekent dit alweer het zevende jaar bij de blauw witte zebra’s uit Heerlen. Zowel de trainer als bestuur zijn blij dat het contract verlengd is. Ondanks dat de competitie sinds medio oktober stil ligt, is de trainer enorm gemotiveerd om met de spelersgroep door te gaan en om iets neer te zetten.

Marcel van der Laar blijft komend seizoen verbonden als trainer van Bekkerveld 2, ook zal hij Cooky Voorn bij de trainingen mee gaan ondersteunen en zullen de lijntjes tussen beide heren kort blijven. Voor Marcel wordt dit zijn 2e jaar als trainer bij Bekkerveld, waar hij als speler ook lange tijd actief is geweest.

RKSV Bekkerveld is dan ook verheugd om het kader voor de selectie al vroeg op orde te hebben en wensen beide trainers heel veel succes en plezier toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here